top of page

100% går til fornybar energi


Agva Kraft er én av få strømleverandører i Norge som tilbyr utelukkende 100% grønn strøm til sine kunder. Hver eneste krone Agva Kraft bruker på innkjøp av strøm går til produsenter av fornybar energi.


For oss er Agva en ideell kunde som setter bærekraft på agendaen. Vi er glade for å kunne bidra med vår kompetanse for å løfte deres kommunikasjon, og ser frem til å gjøre flere prosjekter.

Samarbeid med WWF

"Agva Kraft har stort fokus på miljø og dette er sterkt forankret i hele organisasjonen. I tillegg til å tilby 100% fornybar strøm til våre kunder, ønsker vi å gjøre det vi kan for å forhindre global oppvarming. Derfor støtter vi arbeidet som WWF gjør for å verne om naturen og bremse klimaendringene." – Bjørn G. Arctander, Daglig leder i Agva Kraft.Design agva.no

Sammen med utviklerbyrået Maksimer har vi gitt nettsidene et designløft. Vi ønsket å gjøre nettsidene mer personlig ovenfor Agva sine kunder og samtidig beholde Agva sin designprofil. Maksimer, et av Norges sterkeste WordPress miljø, har stått for utviklingen av nettsiden.

Fremover

"Agva skal fortsette å være energimarkedets fremste utfordrer i privatmarkedet med fokus på miljø, kundeservice og pris. Dette skal Awake hjelpe oss å kommunisere ut til kundene våre."

– Bjørn G. Arctander, Daglig leder i Agva Kraft.

Siste innlegg

Se alle

תגובות


bottom of page