top of page

Det er kraft i å giInnsamlingskampanjen for Agva gikk over all forventning under NRK TV-aksjonen. Ved å doble bidragene opp til 100 000, samlet Agva inn hele 261 975 kroner sammen med sine kunder, til WWFs arbeid for å bekjempe plast i havet.


– Så vidt vi kan se utgjør dette en andreplass i hele Viken fylke! Med Agvas kunder og venners bidrag kan vi forhindre at 93.600 tonn plast havner i havet!, forteller Bjørn Arctander, Daglig leder i Agva.
Awake stod for konseptet for kampanjen, som var å finne på Spleis, sosiale medier og i nyhetsbrev som gikk ut til Agva sine kunder.


– Det er gøy når bærekraftskommunikasjon fungerer som det skal og bidrar til en så viktig sak, sier Marte Alstad Hansen, Kreativ leder i Awake.


Plast i havet TV-aksjonen i år gikk til 4 konkrete og definerte prosjekter i Sørøst-Asia som har som formål å redusere plast i havet. WWF tar plasten ved roten ved å etablere og forbedre eksisterende avfallssystemer for mer enn 900 000 mennesker i Sørøst-Asia. Indonesia, Vietnam, Filippinene og Thailand står for en tredjedel av all plastforsøplingen i verdens hav, derfor er det viktig for WWF å ta grep i denne regionen.

Midlene fra årets TV-aksjon går til å:

  • Etablere og forbedre avfallssystemer

  • Samle inn og resirkulere søppel

  • Lære opp elever og lærere om konsekvensene av plast for helse og miljø

  • Kutte bruken av unødvendig plast

  • Ansvarliggjøre bedrifter som forsøpler

Hvorfor engasjerer Agva seg i havet? Agva er opptatt av å gjøre det de kan for å ta vare på verdenshavene, nå og i fremtiden. I flere år har de støttet arbeidet til WWF for å bremse klimaendringene og stanse tapet av natur. Nå setter de inn et ekstra støt for å kunne bidra til et renere hav. Sammen kan vi gjøre en forskjell.

Les Agva sin omtale av kampanjen her: Agva-bloggen


Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page