top of page

Om oss

Vårt oppdrag i Awake er å påvirke verden positivt og utvikle nye løsninger som gjør at både mennesker og planeten vår kan leve godt fremover. Vi jobber etter tre kjerneverdier, de driver oss fremover og peker oss i riktig retning. 

Hjerte
Vi er en hjertestyrt bedrift som jobber med meningsfylte oppdrag. Vår intensjon er å bruke våre ferdigheter og talenter til å få til positiv endring. Vi tror på kraften av å være i kontakt med hjertet og snakke fra hjertet. Når vi bruker vår autentiske stemme, tiltrekker vi oss de menneskene og selskapene som vil gå samme vei som oss. Vårt mål er å skape løsninger som virkelig treffer hjertet til våre kunder og samarbeidspartnere. 

Bevissthet

En del av vårt oppdrag er å øke bevissthet for å skape en attraktiv fremtid for alle. Dette betyr at vi jobber med indre utvikling, både internt og eksternt, og bidrar inn i det økosystemet som vi alle er en del av. Vi har en praksis for å utvikle vår tilstedeværelse, forståelse, relasjon til andre, og viten om at vi er natur. Dette er en kontinuerlig praksis som aldri tar slutt. Men en ting er sikkert, når man er blitt bevisst noe, så kan man ikke bli ubevisst det. Å være bevisst er å være Awake.

Pionerer

Vi strekker oss alltid etter å være pionerer. I måten vi jobber på, hva vi tilbyr og hvordan vi utvikler produkter og tjenester. Vi utfordrer markedet med nytenkende ideer og prøver ut metoder for å utvikle nye systemer som løfter opp mennesker og bedrifter. Vi tør å tenke annerledes og hoppe ut i det ukjente med nysgjerrighet og åpenhet. Vi stoler på vår magefølelse og vi er ikke redd for å feile på veien. Vi vet at Awake alltid kommer til å være i konstant utfoldelse, og vi kommer aldri til å slutte å eksperimentere og prøve ut nye veier. Det tok oss mot å starte Awake, og det kommer til å ta oss mot for å ekspandere selskapet videre. 

Møt vårt team

Bærekraft handler om samarbeid. Enten du er en kunde, et byrå, en fremtidig kollega eller noen som bare er interessert i Awake, ikke nøl med å kontakte oss! Vi er nysgjerrige på hvem du er og hva vi kan gjøre for deg. La oss bli kjent med hverandre og skape en attraktiv fremtid sammen.

Camilla Elise Berg, administrerende direktør, Awake.

Camilla Elise Berg

Daglig leder, Founder & Partner

Å starte Awake har virkelig åpnet øynene for hva et selskap kan være i vår moderne verden. Å lede et byrå som hele tiden driver positiv endring og som alltid leter etter nye måter å forbedre seg på, er veldig inspirerende.

 

Min interesse for bærekraft og, spesielt indre bærekraft, har alltid vært stor. Jeg elsker å hjelpe mennesker finne sin lidenskap og mening i livet, og jeg tror at mennesker som har mer flyt i livet er en bedre ressurs for planeten vår. 

 

Kommunikasjon er helt avgjørende skal vi virkelig gjøre en forskjell. Derfor drives jeg av å lage gode strategier for våre kunder. Å løfte bedrifter og prosjekter som ønsker å gjøre verden litt bedre, gjør at dette er drømmejobben.

-

Jeg har også bakgrunn i musikk, i tillegg en stor interesse for å studere planter og deres helbredende evner. Jeg fikk nylig kombinere mine to interesser, da jeg kjøpte en maskin som måler den elektriske frekvensen til planter og konverterer svingningene om til lyd.

Marte Alstad Hansen, kreativ leder, Awake.

Marte Alstad Hansen

Kreativ leder, Founder & Partner

+47 94818161


marte@awakeoslo.no

Det var ingen tvil i mitt hjerte da vi startet opp Awake i januar 2019. Jeg har alltid vært litt ekstra engasjert i prosjekter når de har involvert bærekraft. Å nå kunne jobbe med meningsfulle prosjekter hver dag, er så givende. Min lidenskap ligger i en kombinasjon av bærekraft, kreativitet og teknologi. Jeg liker å jobbe med innovasjon og pusher gjerne grensene for hva som er mulig å få til. 

Jeg synes det er inspirerende å bli kjent med kunder og er alltid nysgjerrig på deres unike historie. Å dele kunnskap og erfaringer tror jeg er selve nøkkelen for å få drivkraft i fremover. Jeg elsker å jobbe med følelser og å få frem engasjement i mennesker. Og jeg tror at det er noe av det som må til for å lage ideer som kan endre noe på et globalt plan. Alle kan bli mer bærekraftige, men ikke alle kan gjøre det på en innovativ og genuin måte.

-
Jeg holder også foredrag og stand-up på fritiden.  Kontakten jeg får med publikum er magisk for meg.

Kontoret vårt

Awake er en del av et kontorfelleskap som heter Epicenter Oslo. En møteplass for over 70 bedrifter i Oslo, hvor selskaper samarbeider, vokser og bygger nye løsninger – sammen. Epicenter er lokalisert i Edvard Storms gate 2, her er vi i godt selskap med fremoverlente bedrifter som driver med positiv endring. 

Du er mer enn hjertelig velkommen til å komme innom, og ta en kaffe og en prat med oss!

bottom of page