top of page

Våre tjenester

I Awake jobber vi med å kommunisere prosjekter innenfor bærekraftig utvikling. Vi bruker vår kreative kraft og dykker dypt ned i innsiktsarbeid for å skape smarte løsninger som treffer midt i hjertet til målgruppene. Kundene vi jobber med har enten bærekraft i sin kjernevirksomhet, ønsker å formidle sine bærekraftige tiltak, eller vil starte prosessen sammen med oss.

Big wave. Image by Matt Paul Catalano
Communication tool for sustainability by Awake.
Heart with a straw illutration by Camilla Elise Berg.
Woman with her bike, relaxing on the ground. Photo by Andrea Piacquadio.
Awake giving a talk in front of an audience in Trondheim.

Strategi og rådgiving

Vi er alltid interesserte i å bli kjent med kundene våre for å finne deres essens, kartlegge behov og se på mulighetene i markedet. 

 

Hver kunde har sin unike historie og tilnærming til bærekraft. Det er et komplekst tema som krever en strategisk tilnærming og en emosjonell tilknytning. Derfor er innsiktsfasen avgjørende for å skape verdifulle og innovative konsepter. For det er mye kraft i å få en felles forståelse, oversikt og et samlet fokus rundt bærekraftsarbeidet.

 

I Awake er vi lidenskapelig opptatt av å løse komplekse utfordringer og finne den rette veien for din bedrift. Uansett om det er et lite eller stort prosjekt, starter vi alltid prosessen med entusiasme og nysgjerrighet.

Landscape. Mountains and sea.
Communication tool for sustainability by Awake.

Kommunkasjonsverktøy for bærekraft

Vi har utviklet en metode som gjør det enklere for bedrifter å formidle sitt bærekraftsarbeid. Fordi vi har sett at næringslivet vegrer seg når det kommer til å snakke om bærekraft. Frykten for å bli tatt for å si noe feil kommer ofte i veien for å fortelle om de gode tiltakene. Men det er viktig å fortelle om hvor dere er i prosessen for å inspirere andre og skape drivkraft fremover.

For å skape positiv endring i verden og inspirere andre, må vi snakke åpent om prosessen og tiltakene som gjøres. Gjennom verktøyet gir vi dere en oversikt over bærekraftsarbeidet og nøklene til å formidle bærekraft med stolthet og trygghet.

 

Vårt kommunikasjonsverktøy gjør et komplekst tema mer forståelig og håndterbart. Slik at dere kan stå rakrygget og entusiastiske når dere skal kommunisere bærekraft. 

​Verktøyet er utformet som en reise. Vi pakker sekken, går opp fjellet, ser på utsikten, kaster oss ut i markedet og lander trygt med fallskjermen.

EN 4-STEGS-PROSESS

Backpack icon

1. Ryggsekken

Vi starter prosessen med å pakke sammen alt av innsikt, bakgrunnsinformasjon og data ned i ryggsekken. Dette gjør at vi får en oversikt over bærekraftsarbeidet til bedriften. 

Mountain icon.

2. Fjellet
Her prioriterer vi kommunikasjonen og definerer en hjertesak og hovedområder. Vi ser på hva som skal formidles og med hvilken styrke.

Eye icon

3. Utsikten
I denne fasen utvikler vi et kommunikasjonskonsept som alt bærekraftsarbeidet kan legges under. Her handler det om å fortelle den unike historien, skape følelser og øke engasjementet.

Parachute icon

4. Fallskjermen

Det siste steget er til for at dere skal lande trygt når dere kaster dere ut i markedet. Her ser vi på utfordringer, grønnvasking og konsekvenser.

Ta kontakt med oss hvis du vil vite mer.

Big wave
Strategy and advisory
Communication tool
Ideas and innovation
Heart with straw illustration by Camilla Elise Berg.

Idé og innovasjon

Vi får energi av å skape løsninger som inspirerer, hjelper og engasjerer mennesker. Målet er å være en driver for positiv endring og bidra til å virkelig gjøre en forskjell. Med en fremoverlent og fryktløs holdning finner vi nye måter kundene våre kan skinne på. Vi er heller ikke fremmede for å bruke lekenhet og humor i arbeidet vårt, det er noe av det vi elsker med jobben vår. 

 

I tillegg til å jobbe med kunder, jobber vi med innovasjonsprosjekter i Awake. Vi investerer i nøye utvalgte prosjekter som driver verden fremover.

 

Vi er overbeviste om at hvis vi sammen skal skape en attraktiv fremtid, må vi først forestille oss en.

Inner sustainability
Woman with bike, relaxing.

Indre bærekraft

Bedrifter som gjør det indre arbeidet kommer til å være en større ressurs for seg selv og samfunnet fremover.

 

Du får en større mening i bærekraftsarbeidet når du retter fokuset innover og jobber med din indre kraft. Det øker forståelsen og bevisstheten for hvorfor du skal bry deg og du kan lettere se at dyr, planter og mennesker er avhengig av- og koblet til hverandre. Det indre arbeidet skaper en mer balansert hverdag og gjør at du ser på verden med et mer holistisk blikk. 

Når dere jobber med indre bærekraft internt vil bedriften bli mer effektiv og få frem sitt fulle potensiale. Teamet ditt vil holde seg motiverte, reflekterte, energiske og glade. Dere får rett og slett mer overskudd til å ta vare på menneskene rundt dere og verden vi lever i.

Awake inner sustainability talk. Marte Alstad Hansen and Camilla Elise Berg.

Indre bærekraft foredrag

Kontakt oss for mer informasjon om foredraget

I vårt foredrag gir vi deg nøklene til hvordan du kan jobbe med indre bærekraft. Med denne kunnskapen kan du drive positiv endring for deg selv, i din bedrift og i mye større skala. Det indre arbeidet handler om å øke energien og bli en bedre ressurs for planeten vår. Vår metode vil gi deg verdifull innsikt og la deg få kontakt med din indre kraft og naturen.

Passer til et stort publikum

Awake inner sustainability workshop.  Marte Alstad Hansen and Camilla Elise Berg.

Indre bærekraft workshop

Kontakt oss for mer informasjon om workshop

I vår workshop går vi gjennom ulike øvelser for å øke energi og bevissthet for deg og din bedrift. Her jobber vi med teamets kultur, mål og utfordringer og dere får en ny forståelse for hvordan deres indre verden påvirker de rundt dere. Vårt mål er å inspirere dere, reflektere rundt ulike temaer og transformere hindringer for å få videre vekst.

Passer til en bedrift eller et team

Talks and workshops
Awake giving a talk infront of an audience in Trondheim.

Foredrag

Bli inspirert og lær mer om våre metoder i vårt foredrag "Hvordan kommunisere bærekraft?"

 

Vi tar dere igjennom en steg-for-steg prosess til hvordan man best kan formidle bærekraft med stolthet. Du får høre om dagens marked, grønnvasking og grønndulting, og hvordan du kan snakke utad om dine utfordringer. Vi gir deg tips og inspirasjon til det du trenger for å skape en mer attraktiv fremtid. 

Energi Norge logo
Sponsor- og eventforeningen logo
Trysil logo
Trondheim Markedsforening logo
Markedsføringsforeningen i Kristiansand logo
Visit svalbard logo
Energi Salg Norge logo
Ledelse i Nord logo

Kontakt oss for mer informasjon om foredraget

Awake workshop in Trysil

Workshops

Vi tar dere igjennom en kreativ workshop som løfter bedriftens bærekraftsarbeid til et nytt nivå.

Trenger du nye ideer til bærekraftsinitiativer? Eller trenger dere en engasjerende måte å kommunisere deres bærekraftsarbeid? I workshopen går vi igjennom oppgaver som gir dere drivkraft fremover til å drive med positiv endring på en smartere og mer genuin måte. 

flokk-logothumbnails.png

«Awake holdt en veldig god og strukturert workshop for oss på en kommersiell ledersamling. For oss handlet det om bevisstgjøring i forbindelse med et pågående prosjekt, og både øvelsen og oppsummeringen i etterkant gav oss nyttige innspill til videre arbeid i prosjektet – samt at selve workshopen gav en utrolig god energi til møtet totalt sett».

 

– Kari Strand Moldestad, Vice President Commercial Development

Agva Kraft logo

"Vi ble imponerte over både idéen og energien i et innlegg Awake holdt på et energiseminar. Ved hjelp av en grundig workshop de fasiliterte har vi avdekket flere interessante arbeidsområder og fått god idémessig og grafisk hjelp til å kommunisere våre verdier. Vi er glad for å ha Awake med på det grønne laget!”

 

– Bjørn Arctander, CEO Agva Kraft 

Across Nature logo

"Awake har bistått oss i arbeidet med å utvikle Across Nature. Underveis har vi utviklet et godt samarbeid med Awake og deres kompetanse har vært svært verdifullt for videreutviklingen av vårt prosjekt. Vi setter pris på deres detaljfokus og kreative tilnærming til hvordan vi skal kommunisere vårt budskap."

– Øyvind Berg, CEO Across Nature

Kontakt oss for mer informasjon om workshop

bottom of page