top of page

Tjenester

Vi hjelper kunder med å integrere indre bærekraft, forankre deres bærekraftstrategier og kommunisere bærekraft. En holistisk tilnærming til bærekraft. Gjennom våre verktøy og metoder sikrer vi en engasjerende, trygg og lønnsom prosess som treffer midt i hjertet. Kundene vi jobber med ønsker å oppnå sitt fulle potensiale igjennom å styrke sin indre bærekraft, jobber med bærekraft i sin kjernevirksomhet, ønsker å formidle sine tiltak, eller vil starte en strategi-prosess sammen med oss.

Awake_kombo.jpg
Inner sustainability

Indre bærekraft

Bedrifter som jobber med indre bærekraft kommer til å øke sin bevissthet, utvikle et team som er motstandsdyktige og være en positiv drivkraft for samfunnet og planeten vår.

 

I en verden der arbeidere er preget av utbrenthet og FNs bærekraftsmål ser ut til å være uoppnåelige innen 2030, har det oppstått en global bevegelse som kan snu den negative utviklingen. Indre bærekraft handler om å forvalte våre menneskelige ressurser og øke bevisstheten om vår påvirkning på det økosystemet vi er en del av.

 

I 2022 ble de offisielle målene for indre bærekraft lansert; Inner Development Goals (IDG). Disse målene er et forskningsbasert initiativ som har fått politisk, akademisk og kommersiell støtte globalt. I tillegg anerkjenner Europaparlamentet IDG som et avgjørende rammeverk for å oppnå FNs bærekraftsmål.

 

For å kunne skape positiv endring og håndtere de globale utfordringene vi står ovenfor, så må vi starte innenfra. Ved å praktisere indre bærekraft henter vi frem drivkraften og styrker teamet ditt fra innsiden ut. Vi bidrar med den kunnskapen og de øvelsene dere trenger for å skape et solid fundament, få en felles forståelse og finne mening i bærekraftsarbeidet.

 

Awake tilbyr workshop, kurs og et indre program for å integrere indre bærekraft og Inner Development Goals i din virksomhet. Lær hvordan du kan praktisere indre bærekraft på en morsom og interaktiv måte, og få transformative verktøy som du kan bruke i jobbhverdagen og ut til kunder. Vi gir dere mer energi til å ta vare på menneskene rundt dere og verden vi lever i.

2pexels-rdne-stock-project-7502198.jpg

Et program utviklet for å implementere, praktisere og aktivere rammeverket til Inner Development Goals i din organisasjon. Programmet er strukturert i tre nivåer som går over 9 måneder og kan ta opp til 50 deltakere. 

Nivå 1. – Introduksjon & Læring

Nivå 2. – Praktisering & Implementering

Nivå 3. – Dypdykk

Awaken Your Business

Et indre program for å integrere  Inner Development Goals i organisasjoner.

IMG_0259_edited_edited.jpg

Kurs i indre bærekraft og Inner Development Goals

Et kurs i 5 økter for å lære om indre bærekraft og praktisere de 5 dimensjonene av Inner Development Goals. Hver økt varer i 1,5 time og kan gjennomføres enten digitalt eller fysisk. 

cards_people_Awake_edited.jpg

Workshop i indre bærekraft og Inner Development Goals

I denne 3-timers workshopen lærer vi deg hva indre bærekraft er og veileder deg gjennom de 5 dimensjonene av Inner Development Goals på en morsom og interaktiv måte. Vi gir deg transformative verktøy og du får utvikle ferdigheter som du kan bruke i din jobbhverdag og ut mot kunder.

Inner program
Com_Awake.jpg
Ideas and innovation

Kommunisere bærekraft

Tydelig kommunikasjon kan forene og aktivere teamet ditt, så du får den ringvirkningseffekten du ønsker i bærekraftsarbeidet.

Mange kunder opplever det som utfordrende å formidle bærekraft på en trygg og engasjerende måte. Frykten for å si feil noe feil, si for lite eller for mye stopper ofte kommunikasjonsprosessen. Nye studier viser at bærekraftstrategier enten ikke er på plass eller ikke blir forstått av ansatte i bedrifter. Mange ansatte syns også det er vanskelig å forstå retningen og effekten av strategien. I tillegg føler flere Bærekraftsledere at de mangler mandat til å gjennomføre initiativer som sikrer at de når målene som er satt.

Derfor er det avgjørende å være oppmerksom på potensielle fallgruver og forstå hvordan du kan realisere bedriftens fulle bærekraftspotensial. Awake hjelper bedrifter med å forankre sine bærekraftstrategier og kommunisere bærekraft på en måte som virkelig skaper effekt. Gjennom våre metoder får dere en felles forståelse, tydelige mål, en klar oversikt og nye ideer og løsninger.

Vi tilbyr et prosessverktøy for bærekraft, kurs, foredrag og workshops. Vi kan også leies inn som konsulenter for å gi råd, komme med ideer og bistå med kunnskap rundt bærekraft i samarbeidsprosjekter.

Skjermbilde 2024-02-27 kl. 14.18.19.png

Prosessverktøy for bærekraft

En strategisk kommunikasjonsprosess utviklet for å forankre din bærekraftsstrategi, prioritere arbeidet og kommunisere bærekraft på en trygg og engasjerende måte. Prosessen er et effektivt verktøy som hjelper kunder med å nå bærekraftsmålene sine raskere.

Prosessen er en reise i fire steg hvor vi:

  1. Pakker sekken med en oversikt over ditt bærekraftsarbeid.

  2. I fjellet prioriterer vi bærekraftsarbeidet og finner en hjertesak..

  3. Så sikrer vi prosessen med en trygg fallskjerm.

  4. Hopper ut i markedet med deres unike bærekraftshistorie.

FqvQgAUaR7W4lwJuJSLMfA_thumb_5fbe.jpg

Kurs – Forankre og kommunisere bærekraft

Et fire timers kurs hvor vi gir deg den nyeste informasjonen om dagens bærekraftsmarked og lærer deg hvordan du kan forankre og kommunisere dine bærekraftsinitiativer. Kurset kan gjennomføres enten digitalt eller i person

Skjermbilde 2023-09-25 kl. 13.54_edited.jpg

Workshop – Hvordan forankre og kommunisere bærekraft?

I denne tre timers workshopen veileder vi deg i hvordan forankre og effektivt kommunisere ditt bærekraftsarbeid. Gjennom inspirerende oppgaver får dere jobbe med deres hjertesak, reflektere over deres utfordringer og utvikle en felles forståelse.

Strategy and advisory
Courses
Communication tool
Heart with straw illustration by Camilla Elise Berg.

Testimonials som treffer våre hjerter

NCH.jpg

“Awake har virkelig levert utover det som var forventet. De catchet raskt essensen i selskapet og strategien, og klarte å ta kommunikasjonen vår rundt vårt bærekraftsarbeid til nye høyder. God og strukturert oppfølging, og høy kvalitet i leveransen gjør at vi er veldig godt fornøyd med arbeidet som ble levert.”

 

– Harald Bjugstad-Holm, Bærekraftsdirektør,
Nordic Choice Hotels.

Flokk.jpg

«Awake holdt en veldig god og strukturert workshop for oss på en kommersiell ledersamling. For oss handlet det om bevisstgjøring i forbindelse med et pågående prosjekt, og både øvelsen og oppsummeringen i etterkant gav oss nyttige innspill til videre arbeid i prosjektet – samt at selve workshopen gav en utrolig god energi til møtet totalt sett».

 

– Kari Strand Moldestad, Vice President Commercial Development, Flokk.

WS kopi.jpg

"Lurer du på hvordan du kan optimalisere teamet ditt eller har du noen utfordringer på jobben som du trenger å løse? Da vil jeg anbefale en indre bærekrafts-workshop med Awake. Det ga meg ny kunnskap og løsninger, og det startet en optimistisk tankeprosess. Camilla og Marte kommuniserer på en klar måte og skaper et trygt rom for deltakerne. Ikke nøl, bare bestill dem - du vil ikke angre!"

 

– Cathrine Louise Finstad, Heiaklubben

AN.jpg

"Awake har bistått oss i arbeidet med å utvikle Across Nature. Underveis har vi utviklet et godt samarbeid med Awake og deres kompetanse har vært svært verdifullt for videreutviklingen av vårt prosjekt. Vi setter pris på deres detaljfokus og kreative tilnærming til hvordan vi skal kommunisere vårt budskap."

– Øyvind Berg,

CEO,

Across Nature

Agva1.jpg

"Vi ble imponerte over både idéen og energien i et innlegg Awake holdt på et energiseminar. Ved hjelp av en grundig workshop de fasiliterte har vi avdekket flere interessante arbeidsområder og fått god idémessig og grafisk hjelp til å kommunisere våre verdier. Vi er glad for å ha Awake med på det grønne laget!”

 

– Bjørn Arctander,
CEO,

Agva Kraft 

bottom of page