top of page
IDG-bilde.jpg

Inner Development Goals

I 2015 ble FNs 17 bærekraftsmål lansert, verdens felles arbeidsplan for å utrydde fattigdom, bekjempe ulikhet og stoppe klimaendringene innen 2030. men til tross for den klare visjonen satt av disse målene har fremgangen ikke gått i det tempoet man hadde håpet. Noen pionerer dro derfor linjer til at roten til problemet muligens ligger i en mangel på indre kapasitet i mennesker.

 

29. april 2022 ble de globale indre bærekraftsmålene lansert, Inner Development Goals. Initiert av tre svenske selskaper; 29k, The New Division og Ekskäret i samarbeid med en rekke akademiske, institusjonelle og kommersielle partnere.

 

Sammen stilte de seg et stort spørsmål: 
“Hvilke evner, kvaliteter eller ferdigheter mener du er avgjørende å utvikle individuelt og kollektivt, for å komme oss vesentlig nærmere å oppfylle FNs bærekraftsmål?”


Etter 3 år med forskning med over 4000+ forskere, eksperter og praktiserende på indre arbeid, så ble IDG rammeverket lansert. De globale indre målene består av 5 dimensjoner; Being, Thinking, Relating, Collaborating and Acting. Og 23 ferdigheter som er nødvendig å utvikle for at mennesker skal ha det godt inne i seg og ha energi til å drive verden i en positiv retning.

idg-framework kopi.jpg

IDG er et non-profit initiativ med en åpen kildekode-policy. På nettsiden til IDG kan du finne mer informasjon om rammeverket, en verktøykasse og oversikt over alle de som er med på å katalysere denne enorme globale bevegelsen. 

IDG Oslo Awake hub

Awake er en av 550 HUBer fra hele verden som fremmer de indre utviklingsmålene, og vi var den første HUBen som ble lansert i Norge. Som HUB fungerer vi som et sentralt kontaktpunkt for bevegelsen rundt IDG. Vårt oppdrag er å bringe mennesker sammen, spre ordet, veilede og lære bort verktøy og skape et dynamisk og inkluderende fellesskap. Vi er dedikerte til skape indre ringvirkninger og vi inviterer deg til å bli med i bevegelsen.

IMG_3119_edited.jpg

Våre HUB-møter

Som HUB arrangerer vi åpne møter, helt gratis. Alle som er interessert i å lære mer om IDG er mer enn velkommen til å delta. Her vil du møte et stort nettverk av engasjerte mennesker, få oppleve hvordan du kan praktisere rammeverket, og hvordan du kan implementere det i din virksomhet. 

HUB_11_Instagram_Growth.jpg

NESTE EVENT:
IDG Oslo Awake hub
- tema 'Growth'

Date: 24. april 2024

Time: 17:45-20:30

Place: Epicenter Oslo, Edvard Storms gate 2, 0166 Oslo.

Vi inviterer til ny hub-samling på Epicenter i Oslo. Denne gangen er temaet 'Growth'. Vi kommer til å gi dere et innblikk i hva Inner Development Goals er, og ta dere igjennom relevante øvelser. 

For å sikre deg en plass:

IDG-camsi.jpg

Vil du ikke gå glipp av neste HUB møte?
Kontakt oss her for å stå på mailinglisten.

Følg vår LinkedIn gruppe. 
Vi oppdaterer deg her på alt det nyeste innenfor HUBen.

Strategy and advisory
Communication tool
bottom of page