top of page
Picture_membership_edited.jpg

Medlemskap

Bli med i vårt fellesskap for å jobbe med personlig utvikling gjennom rammeverket Inner Development Goals. I våre ukentlige digitale samlinger vil vi trene på ferdigheter på tvers av de fem dimensjonene av rammeverket: Being, Thinking, Relating, Collaborating og Acting. Opplev dype samtaler og refleksjon rundt meningsfulle temaer, delta i guidede meditasjoner, og bli kjent med «the Awake Way» gjennom kraftige verktøy og øvelser. Bli med i et nettverk av nysgjerrige folk som søker større selvbevissthet og er ivrige etter å forstå økosystemet de tilhører. Vi lover at det blir en transformerende reise!

 

Camilla Elise Berg vil være hovedfasilitator for samlingene. Hun er sertifisert coach med 15 års erfaring i å praktisere indre utvikling. Hver økt vil begynne med en meditasjon eller somatiske øvelser ledet av Camilla, designet for å gi deg tilstedeværelse og få kontakt med kroppen din. Etter dette vil Camilla introdusere temaet for samlingen og legge til rette for gruppe-refleksjon og samtaler i plenum. Hver samling avsluttes med en leken og kreativ Intuiti-øvelse.

'The Awake Way' bruker historiefortelling, design, kreativitet og lek for å kommunisere og undervise i komplekse temaer. Vårt mål er å inspirere, engasjere og berøre folks hjerter ved å gjøre abstrakt og ukjent informasjon tilgjengelig og forståelig for alle. 'The Awake Way' omfatter et bredt spekter av verktøy utviklet for å øke bevisstheten og praktisere ferdighetene til de indre utviklingsmålene, og drive positiv endring og transformasjon.

Vi samles digitalt hver onsdag fra 19.00 til 20.30, unntatt helligdager eller offentlige fridager.

Den første samlingen vil være i august 2024.

Image by Kawin Harasai

3 typer Awake-medlemskap

Du kan velge mellom tre medlemskap som alle fører til samme samling. Den rabatterte prisen gjelder om du tidligere har vært med på en Awake IDG-hubsamling eller om du er student. Medlemskapene vil være tilgjengelige for kjøp fra og med august 2024.

Awake-medlemskap
Standard

Ukentlige digitale samlinger.
Standard medlemskap som passer til alle.

nok

350,-

Hver måned

Available to purchase in August. 

Awake-medlemskap
IDG-hub

Ukentlige digitale samlinger.
Rabattert pris for de som har deltatt på en Awake IDG-hub samling.

Hver måned

290,-

nok

Available to purchase in August. 

Awake-medlemskap
Student

Ukentlige digitale samlinger.
Rabattert pris for
studenter.

Hver måned

250,-

nok

Available to purchase in August. 

Bli varslet når vi lanserer

Abonner på vårt nyhetsbrev og bli den første som får beskjed når vi lanserer medlemskapet.

Subscribe

Thanks for subscribing!

bottom of page