top of page

Kontakt

Bærekraft handler om samarbeid. Enten du er en kunde, en samarbeids-partner, en fremtidig kollega eller noen som bare er interessert i Awake, ikke nøl med å kontakte oss! Vi er nysgjerrige på hvem du er og hva vi kan gjøre for deg. La oss bli kjent med hverandre og skape en bedre fremtid for planeten vår sammen.  
 

I teamet vårt er vi to kvinnelige gründere som begge har jobbet i over 10 år med kommunikasjon, salg og strategi. Pluss vårt nyeste teammedlem Jøril som tidligere har jobbet 25 år i IKEA som blant annet bærekraftssjef, og ledelse innen strategi- og organisasjon.

Møt vårt team

Camilla Elise Berg, CEO, Awake.

Camilla Elise Berg

Daglig leder, Founder & Partner

Å starte Awake har virkelig åpnet øynene for hva et selskap kan være i vår moderne verden. Å lede et byrå som hele tiden driver positiv endring og som alltid leter etter nye måter å forbedre seg på, er veldig inspirerende.

 

Min interesse for bærekraft og, spesielt indre bærekraft, har alltid vært stor. Jeg elsker å hjelpe mennesker finne sin lidenskap og mening i livet, og jeg tror at mennesker som har mer flyt i livet er en bedre ressurs for planeten vår. 

 

Kommunikasjon er helt avgjørende skal vi virkelig gjøre en forskjell. Derfor drives jeg av å lage gode strategier for våre kunder. Å løfte bedrifter og prosjekter som ønsker å gjøre verden litt bedre, gjør at dette er drømmejobben.

-

Jeg har også bakgrunn i musikk, i tillegg en stor interesse for å studere planter og deres helbredende evner. Jeg fikk nylig kombinere mine to interesser, da jeg kjøpte en maskin som måler den elektriske frekvensen til planter og konverterer svingningene om til lyd.

Marte Alstad Hansen, Creative Director, Awake.

Marte Alstad Hansen

Kreativ leder, Founder & Partner

+47 94818161


marte@awakeoslo.no

Det var ingen tvil i mitt hjerte da vi startet opp Awake i januar 2019. Jeg har alltid vært litt ekstra engasjert i prosjekter når de har involvert bærekraft. Å nå kunne jobbe med meningsfulle prosjekter hver dag, er så givende. Min lidenskap ligger i en kombinasjon av bærekraft, kreativitet og teknologi. Jeg liker å jobbe med innovasjon og pusher gjerne grensene for hva som er mulig å få til. 

Jeg synes det er inspirerende å bli kjent med kunder og er alltid nysgjerrig på deres unike historie. Å dele kunnskap og erfaringer tror jeg er selve nøkkelen for å få drivkraft i fremover. Jeg elsker å jobbe med følelser og å få frem engasjement i mennesker. Og jeg tror at det er noe av det som må til for å lage ideer som kan endre noe på et globalt plan. Alle kan bli mer bærekraftige, men ikke alle kan gjøre det på en innovativ og genuin måte.

-
Jeg holder også foredrag og stand-up på fritiden.  Kontakten jeg får med publikum er magisk for meg.

Kontoret vårt

Awake er en del av et kontorfelleskap som heter Epicenter Oslo. En møteplass for over 70 bedrifter i Oslo, hvor selskaper samarbeider, vokser og bygger nye løsninger – sammen. Epicenter er lokalisert i Edvard Storms gate 2, her er vi i godt selskap med fremoverlente bedrifter som driver med positiv endring. 

Du er mer enn hjertelig velkommen til å komme innom, og ta en kaffe og en prat med oss!

bottom of page